Олекотени завивки

Олекотена завивка "Silver Guard" в бяло

Избери Олекотена завивка Silver Guard в бяло от микрофибър ⭐ Подари стилни олекотени завивки от микрофибър български производител Аглика! ⭐ Pamuk.bg снимка 1

Арт. №: 11-05
Марка: Аглика

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Олекотена завивка Silver Guard в бяло

Вдъхновени от желанието Ви за качество и стил, представяме Ви уникалната олекотена завивка Silver Guard от марката Аглика. Създадена с прецизност и внимание към детайла, тази завивка обединява функционалност и елегантност, които ще придадат модерен акцент на Вашия дом.
 
Олекотена завивката Silver Guard впечатлява с уют и практичност. Изработена от технически микрофибър с втъкани сребърни нишки, 250 г/м2, тя предоставя невероятен комфорт и топлина през студените месеци. Уникалната 4D нано вата осигурява допълнителен слой мекота и пухкавост, като капитонацията на ромбове подчертава структурата и качеството на завивката.
 
Съчетание от практичност и стил, модерната олекотена завивка Silver Guard разполага със съвременен дизайн в бял цвят. Техническият микрофибър не само придава модерен вид, но и гарантира лесното почистване в пералнята. Завивката разполага с печатно бие, което допълнително подчертава уникалния й стил.
 
Сребърните нишки, вплетени във фино каре, осигуряват допълнителна противомикробна защита и "антистатичен" ефект, който ще поддържа завивката чиста и свежа. Тази иновативна завивка не само е издръжлива и устойчива, но и предоставя усещане за лукс и комфорт.
 
И не на последно място, тази олекотена завивка Silver Guard носи със себе си българско качество и изработка. Ние с гордост Ви представяме един продукт, който е плод опит и преданост към създаването на уникални решения за Вашия дом. Осигурете си комфорт и стил с луксозната олекотена завивка Silver Guard - Вашият дом заслужава най-доброто!

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с олекотени завивки от Pamuk.bg!

 

С удобна чанта за съхранние и лесна за почистване в пералнята.

Указание за третиране:

  • Да се пере до 40°C
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Да не се избелва
  • Може да се използва сушилня на умерена температура

 

 

 
Рейтинг
Все още няма оценка
Ревюта

  Оцени този продукт  


Име*
E-mail*
Коментар« назад