За нас

  Pamuk.bg е специализиран сайт за спално бельо, завивки, хавлиени изделия, интериорен текстил, персонализирани продукти, стоки за дома и хотела, произведени в България, предназначени както за индивидуални клиенти, така и за корпоративни. Създадохме pamuk.bgза да дадем спокойствието на българския потребител, че е възможна покупката на продукти с високо качество, на добра цена с доказан произход и гаранция директно от производител. Наясно сме, колко е объркващо, в морето от предлагани текстилни продукти да направим правилния избор, без да се страхуваме, че ще бъдем подведени от недобросъвестни търговци. Pamuk.bg поема отговорността да Ви спести тези неприятни моменти и да направи пазаруването на спално бельо, и текстилни продукти удоволствие и приятно изживяване.

   Внимателно подбрани продукти с отлично качество, добре подготвени служители, дългогодишен опит в работата с текстил и обслужването на клиенти ни дават самочувствието, че ще се справим отлично със задачата  максимално да задоволим Вашите желания и изисквания. 

Pamuk.bg е приятел и партньор!

  Екипът на pamuk.bg ще Ви консултира професионално. От нас ще получите приятелски съвет, как да изберете най-доброто спално бельо или най-подходящия индивидуален и специален подарък - персонализиран пуф, халат или плажна кърпа с името на любим човек. Ние ще Ви предложим постелъчно бельо и интериорен текстил, подходящ както за малката къща за гости, така и за огромния хотелски комплекс 5 звезди. Всички наши продукти са с Еко текс сертификат за качество, прозведени по всички правила за безопасност на материалите и с грижа за природата. Целият хотелски асортимент е специално разработен за своето предназначение - издръжлив на агресивно и многократно третиране и лесен за употреба, в същото време създаден по иновативни технологи за намаляване разходите за поддръжка! 

Pamuk.bg е собственост на - "Красиди 2011" ЕООД

Очакваме Ви на адрес:

Магазин и Офис: гр. Варна

"Фулмакс център", булевард Христо Ботев 18

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:

  office@pamuk.bg

   0894 616 024

  facebook.com//pamukbgstore/


« назад