Олекотени завивки

Олекотена завивка "Balance" в бяло

Избери Олекотена завивка Balance в бяло от микрофибър ⭐ Подари стилни олекотени завивки от микрофибър български производител Аглика! ⭐ Pamuk.bg снимка 1Избери Олекотена завивка Balance в бяло от микрофибър ⭐ Подари стилни олекотени завивки от микрофибър български производител Аглика! ⭐ Pamuk.bg снимка 2Избери Олекотена завивка Balance в бяло от микрофибър ⭐ Подари стилни олекотени завивки от микрофибър български производител Аглика! ⭐ Pamuk.bg снимка 3Избери Олекотена завивка Balance в бяло от микрофибър ⭐ Подари стилни олекотени завивки от микрофибър български производител Аглика! ⭐ Pamuk.bg снимка 4

Арт. №: 11-07
Марка: Аглика

Размери:цена: лв.   
 бр. 


Олекотена завивка Balance в бяло

 

Разнообразието от продукти за дома никога не е изглеждало толкова стилно и качествено, както сега с луксозната олекотена завивка Balance от марката Аглика. Тази завивка представлява не само аксесоар за спалнята, а и истински израз на модерния стил и внимание към детайла.
 
Тази завивка ще се впише идеално във всяко пространство. Изработена от релефен микрофибър с геометричен дизайн, 250 г/м2 и обогатена с иновативна 4D нано вата, тя носи усещане като гъши пух и с антиалергични свойства.
 
Изящността на белия цвят се подчертава от кант с оранжеви звезди, придавайки допълнителна свежест и жизненост. Този модерен дизайн допринася за Вашия интериор и създава уютна обстановка.
 
Завивката идва с удобна чанта за съхранение и може лесно да се поддържа чиста, като я поставите в пералнята. Произведена с грижа в България, тя носи на себе си качество и издръжливост, които ще Ви допрат дълго време.
 
Позволете на тази олекотена завивка Balance да внесе съвършенство и стил във Вашата спалня. Този продукт представлява идеалното съчетание между елегантност, комфорт и практичност, създадено специално за Вас и Вашия дом.

Насладете се на уют и комфорт във Вашия дом с олекотени завивки от Pamuk.bg!

Състав: Релефен микрофибър с геометричен дизайн, 250 г/м2; с 4Д нано вата - най-близката до гъши пух вата, с антиалергичен материал.
Цвят: Бял


С удобна чанта за съхранние и лесна за почистване в пералнята.

 

Указание за третиране:

  • Да се пере до 40°C
  • Да не се подлага на химическо чистене
  • Да не се избелва
  • Може да се използва сушилня на умерена температура

 

 
Рейтинг
Все още няма оценка
Ревюта

  Оцени този продукт  


Име*
E-mail*
Коментар« назад